background

Normy surovin

Maso: Hovězí pečené 100g, Vepřové smažené 100g / pečené 120g, Kuřecí smažené 120g, dušené 120g, smažené 120g, pečené stehno 300g, Játra dušené 120g, vepřová dušená 200g, hovězí smažená 150g 

Mleté maso: Sekaná pečená 120g, Pštrosí vejce pečené 120g, Krutony po tatarsku smažené 120g, Dalmatské čufty pečené 120g, Čevabčiči smažené 120g

Sýry: Eidam smažený 120g, Niva smažená 120g, Hermelín smažený 120g, Tvarůžky smažené 120g

Zelenina: Květák smažený 250g, Žampiony smažené 250g, Brokolice smažená 250g

Omáčky, přílohy: Zelí dušené 250g, Špenát dušený 200g, Brambory opékané 200g, kaše 220g, hranolky 220g, Knedlík houskový 200g, bramborový 200g, Rýže 200g, Těstoviny 250g, 

Rizoto: 300g, 

Saláty: 350g